Вплив режиму конвективного сушіння на кристалічність порошків з яблук та цукрового буряку - Михайлик, В.А.; Снєжкін, Ю.Ф.; Корінчевська, Т.В.; Горніков, Ю.І. (Промышленная теплотехника, 2015)
Представлено результати дослідження методами дериватографії та рентгенофазового аналізу впливу температури конвективного сушіння на кристалічність порошків з яблук та цукрового буряку.