Художній світ оповідання “Помстився” Уласа Самчука - Цибуковська, М. (Слово і Час, 2010)
У статті розглянуто художній світ оповідання Уласа Самчука “Помстився”, надрукованого в нелегальному часопису міжвоєнної доби.