Дослідження режимів термообробки біомаси та торфу у виробництві композиційного біопалива - Снєжкін, Ю.Ф.; Корінчук, Д.М.; Безгін, М.М. (Промышленная теплотехника, 2017)
Термообробка торфу та біомаси дозволяє підвищити енергетичні характеристики біопалива та потребує визначення режимних параметрів обробки для кожного виду сировини. В статті розглянуто вплив температури обробки торфу та біомаси на кінцеві характеристики біопалива, запропоновано ефективне впровадження термообробки на виробництві.