До 70-річчя від дня народження Ю.Ф. Снєжкіна (Промышленная теплотехника, 2017)
2 квітня цього року виповнюється 70 років відомому вченому в галузі теплоенергетики, тепло- і массообміну теплофізичних процесів та енергоощадних технологій, доктору технічних наук, професору, члену- кореспонденту НАН України Юрію Федоровичу Снєжкіну, директору Інституту технічної теплофізики НАН України.