Найновіші франківські видання - Вербицька, Л. (Слово і Час, 2010)
22 квітня 2010 р. у Науковій бібліотеці Львівського національного університету імені Івана Франка відбулося ХХІХ засідання міждисциплінарного науково-методологічного семінару Міжнародної асоціації франкознавців “Іван Франко у ХХІ сторіччі”.