“…Немов крізь пальці, витекли віки…”: есхатологічна модель світу в “Бермудському трикутнику” Ігоря Римарука - Анісімова, Н. (Слово і Час, 2010)
У статті розглядаються есхатологічні мотиви та образи збірки “Бермудський трикутник”, пов’язані з біблійним Апокаліпсисом. Визначено зміни світоглядного і стильового планів у зіставленні з попередніми поетичними книжками цього автора. Аналізується художня своєрідність поетичних текстів.