Математичне моделювання перехідних процесів лінійних асинхронних електродвигунів - Голенков, Г.М. (Електротехніка і електромеханіка, 2005)
Розроблено методику розрахунку графоаналітичним методом часу перехідного процесу запуску лінійного асинхронного електропривода електромагнітного молоту, обґрунтовано місце розташування датчиків контролю переміщення бігуна (ударника) і дано передумови для розробки алгоритму керування роботи молоту для забивання паль.