Керований електропривод транспортних засобів на базі вентильних електродвигунів - Ткачук, В.І.; Біляковський, І.Є.; Бурштинський, М.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2005)
Запропоновано просте розв’язання задачі обмеження максимального струму в електроприводах транспортних засобів на базі вентильних двигунів з “м’яким” стартом і регулюванням швидкості обертання. Керований електропривод відзначається надійністю і не вимагає істотних змін схеми комутатора