Шумилов Ю.А. До 70-річчя від дня народження (Електротехніка і електромеханіка, 2005)
21 грудня 2004 р. виповнилося 70 років з дня народження відомого вченого-електромеханіка, члена редакційної колегії нашого журналу, доктора технічних наук, професора кафедри електромеханіки Національного технічного університету “Київський політехнічний інститут” Юрія Андрійовича Шумилова.