Поетика легенди Лесі Українки “Ра-Менеїс” - Кудряшова, О. (Слово і Час, 2010)
Авторка досліджує твір Лесі Українки “Ра-Менеїс” на всіх рівнях поетики: тематичному, образному, семантичному, лексичному та віршознавчому.