Основні особливості безконтактних суміщених синхронних генераторів зі структурою обмотки ротора, що періодично змінюється - Клементьєв, О.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2006)
Розглядаються особливості конструкції і фізичних процесів в безконтактній синхронній машині зі структурою обмотки ротора, що періодично змінюється.