В.Ф. Шинкаренко До 60-річчя від дня народження (Електротехніка і електромеханіка, 2006)
11 лютого 2006 р. виповнилося 60 років від дня народження і 35 років науково-педагогічної діяльності доктору технічних наук, професору, завідувачу кафедри електромеханіки Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут", відомому вченому в галузі електромеханіки і системології Шинкаренку Василю Федоровичу.