Творчість Ф. Достоєвського в рецепції Олени Бистрової - Галич, О. (Слово і Час, 2010)
Рецензія на книгу: Бистрова О. Поетикальна парадигма романної прози Ф. Достоєвського в аспекті теоретичних ідей Д. Чижевського. – Тернопіль; Дрогобич: Швидкодрук, 2010. – 392 с.