Трансдисциплінарний вимір літературознавчого концепту домінанти: синергетичні, когнітивні й рецептивно-комунікативні проекції - Хороб, С. (Слово і Час, 2010)
Рецензія на книгу: Луцак С. М. Домінанта як ментальне осердя художньо-естетичного процесу (на матеріалі української літератури межі ХІХ – ХХ століть). – Івано-Франківськ: Фоліант, 2010. – 400 с.