На шляху до корпусу історії “науки словесності” - Яремчук, І. (Слово і Час, 2010)
Рецензія на книгу: Гарасим Я.І. Нариси до історії української фольклористики: Навчальний посібник. – К.: Знання, 2009. – 301 с.