Звіт про публікацію статей з журналу «Електротехніка і Електромеханіка» за 2005 рік та з №1 за 2006 рік у Реферативних журналах ВИНИТИ РАН (Електротехніка і електромеханіка, 2007)
У звіті наведено назви Реферативних журналів та їх номери, де були опубліковані реферати статей з журналу «Електротехніка і Електромеханіка», номери рефератів, номери журналів ЕІЕ, назви статей, прізвища та ініціали авторів, номери сторінок у журналі ЕІЕ.