Удосконалення трифазних вентильних індукторних генераторів - Лущик, В.Д.; Дяченко, В.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2007)
Розглянутий індукторний генератор для автомобілів, у якого на зубцях статора розміщені котушки обмотки якоря і котушки обмотки збудження. Досліджуються різні способи удосконалення генератора.