Математичне моделювання процесів в асинхронному двигуні штангової нафтовидобувної установки - Маляр, А.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2007)
Розглядається питання раціонального вибору математичної моделі глибокопазного асинхронного двигуна для дослідження динаміки електроприводу штангової нафтовидобувної установки.