Індустріальна спадщина Ружинщини (за матеріалами польових досліджень) - Тютюнник, Ю.Г. (Центр пам’яткознавства НАН України і Українського товариства охорони пам’яток історії та культури, 2009)
У статті подані результати польових досліджень індустріальної спадщини Ружинського району Житомирської області.