Міжнародний електротехнічний словник: українські перспективи - Клименко, Б.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2007)
Продовжується публікація перекладів вибраних частин МЕС, а саме частини 441 - Switchgear, controlgear and fuses (Комутаційна апаратура, апаратура керування та запобіжники). Пропонується переклад розділів 441-15 – "Parts of switching devices (Частини комутаційних апаратів)" та 441-16 – "Operation (Оперування)".