Міжнародний електротехнічний словник: українські перспективи - Клименко, Б.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2007)
Продовжується публікація перекладів вибраних частин МЕС, а саме частини 441 - Switchgear, controlgear and fuses (Комутаційна апаратура, апаратура керування та запобіжники). Пропонується переклад розділу 441-17 – "Characteristic quantities of switchgear, controlgear and fuses (Характеристики комутаційної апаратури, апаратури керування та запобіжників)".