Міжнародний електротехнічний словник: українські переспективи - Клименко, Б.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2007)
Завершується публікація перекладів частини 441 МЕС - Switchgear, controlgear and fuses (Комутаційна апаратура, апаратура керування та запобіжники). Пропонується переклад останнього розділу цієї частини, а саме розділу 441-18 – "Fuses (Запобіжники)".