Новий підхід до звичного поняття - Бунчук, Б. (Слово і Час, 2010)
Рецензія на книгу: Т. В. Гребенюк. Подія в художній системі сучасної української прози: морфологія, семіотика, рецепція: Монографія. – Запоріжжя: Просвіта, 2010. – 424 с.