До ювілею Андрія Ніковського - Селіверстова, С. (Слово і Час, 2010)
23 червня 2010 року в Національному музеї літератури України в серії запланованих заходів до ювілею А.Ніковського (125 років від дня народження) відбулася презентація монографії Павлини Дунай “Андрій Ніковський: долаючи межі часу” (К.: Твім – інтер, 2009).