Асинхронний двигун з явно вираженими зубцями та шестифазною обмоткою на статорi - Панченко, В.I.; Ципленков, Д.В.; Гребенюк, А.М.; Кириченко, М.С. (Електротехніка і електромеханіка, 2008)
Розглянуто схему обмотки статора асинхронного двигуна з явно вираженими зубцями, яка дозволяє усунути шкiдливу дiю вищих (5-ої, 7-ої та інших) гармонiк магнiтної iндукцiї. Обмотка має просту конструкцiю та забеспечує високу ремонтоздатнiсть двигуна.