Треморография, как метод клинической диагностики - Боделан, М.И. (Фізико-хімічний інститут ім. О.В.Богатського НАН України, 2008)
Висвітлені основні сучасні класифікації тремору: феноменологічна, етиологічна, клінічна, класифікація синдромів тремору, класифікація за частотою тремору. Показані сучасні погляди на формування та генератори ритмів тремору. Проаналізовані розповсюдженні методи фіксації треморограми, та запропонований альтернативний метод. Розкриті та проілюстровані особливості тремору у нормі та патології.