75-річчя члена-кореспондента НАН України А.М. Погорілого (Вісник НАН України, 2018)
9 липня 2018 р. виповнюється 75 років відомому вченому в галузі фізики магнітних явищ і радіоспектроскопії тонких плівок, заслуженому діячеві науки і техніки України, лауреату Державної премії УРСР в галузі науки і техніки члену-кореспонденту НАН України Анатолію Миколайовичу Погорілому.