80-річчя академіка НАН України В.Д. Кубенка (Вісник НАН України, 2018)
19 липня 2018 р. виповнюється 80 років відомому українському вченому, доктору фізико-математичних наук, професору, академіку НАН України Веніаміну Дмитровичу Кубенку.