75-річчя академіка НАН України М.І. Павлюка (Вісник НАН України, 2018)
4 серпня виповнилося 75 років відомому вченому в галузі геотектоніки, нафтогазоносності, закономірностей нафтогазонагромадження, генезису вуглеводнів, заслуженому діячу науки і техніки України, лауреату Державної премії України та премії НАН України ім. П.А. Тутковського, директорові Інституту геології і геохімії горючих копалин НАН України, академіку НАН України Мирославу Івановичу Павлюку.