Електричні та магнітні пристрої: термінологія міжнародного електротехнічного словника - Клименко, Б.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2008)
Розглядається низка проблем, пов‘язаних із запровадженням термінів і визначень з Міжнародного електротехнічного словника (МЕС). Починається публікація неофіційного перекладу однієї з частин МЕС, а саме частини 151 - Electrical and magnetic devices (Електричні та магнітні пристрої) з авторськими коментарями та тлумаченнями