Таємниці, які зберігають гармоніки намагнічуючої сили симетричних багатофазних схем обмоток - Гаврилюк, Р.Б. (Електротехніка і електромеханіка, 2009)
Розглянуто зв’язки, які існують між кількістю провідників у всіх котушках схеми обмотки та обмотковими коефіцієнтами гармонік намагнічуючої сили обмотки, пазового та диференційного розсіяння.