Експериментальні дослідження спектру гармонік поліфункціонального електромеханічного перетворювача заглиблого типу - Заблодський, М.М.; Філатов, М.А.; Квасов, В.О.; Лупанов, А.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2009)
Наведені результати експериментальних досліджень, отримані спектрограми напруги при різних режимах роботи, встановлена природа виникнення вищих гармонік в ПЕМП.