Асинхронні двигуни для шахтних конвеєрів з покращеними пусковими властивостями - Лущик, В.Д.; Кирьянов, В.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2009)
Розглянутий на прикладі конвеєрного двигуна новий спосіб покращення пускових характеристик.