Использование атипичных антипсихотиков в комплексном лечении тревожно-депрессивных расстройств у женщин - Шляхов, И.Н. (Фізико-хімічний інститут ім. О.В.Богатського НАН України, 2008)
У ході дослідження з’ясовано ефективність використання препарату амисульприд у комплексному лікуванні тривожно-депресивних розладів у жінок. Продемонстровано значення атипових антипсихотиків в лікуванні афективної патології.