Мілих В.І. До 60-річчя від дня народження (Електротехніка і електромеханіка, 2009)
22 червня 2009 р. виповнюється 60 років від дня народження і 37 років трудової діяльності доктора технічних наук, професора, завідувача кафедри "Електричні машини" Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут", відомого вченого в галузі електротехніки і електромеханіки Мілих Володимиру Івановичу.