Узагальнена статична характеристика поляризованого двигуна гребінцевого типу з дисиметричною структурою - Харчишин, Б.М. (Електротехніка і електромеханіка, 2009)
Установлено залежності, що описують статичну характеристику поляризованого електродвигуна з гребінцевою дисиметричною структурою і є базою методики вибору його головних розмірів.