Контроль ізоляції в двопровідних мережах постійного струму - Добровольська, Л.Н.; Романюк, М.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2009)
Запропоновано метод періодичного контролю ізоляції в двопровідних мережах постійного струму, який ґрунтується на комбінації статичної і динамічної характеристики вимірювального експерименту. Метод дозволяє підвищити точність вимірювання омічного опору полюсів відносно землі.