80-річчя члена-кореспондента НАН України І.В. Стасюка (Вісник НАН України, 2018)
23 вересня виповнюється 80 років відомому вченому в галузі теоретичної фізики, члену-кореспонденту НАН України Ігореві Васильовичу Стасюку.