Із зали засідань Президії НАН України (11 липня 2018 р.) (Вісник НАН України, 2018)
На засіданні Президії НАН України 11 липня 2018 року розглядалися такі питання: відновлювана енергетика: енергоефективність, економіка, екологія (доповідач — член-кореспондент НАН України С.О. Кудря); науково-технічні проблеми механічної обробки інструментами з надтвердих матеріалів: стан та перспективи (доповідач — доктор технічних наук С.А. Клименко); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.