Розподільні пристрої низької напруги у промислових установках: запобіжники чи відмикачі? Система Kabeldon (Електротехніка і електромеханіка, 2010)
Інформацію надано компанією ТОВ «АББ Лтд», Віталій Свєтлих, менеджер по продукції АВВ Kabeldon