Розподільні пристрої низької напруги у промислових установках: запобіжники чи відмикачі? Система Kabeldon (закінчення) (Електротехніка і електромеханіка, 2010)
Закінчення. Початок – у попередніх номерах (2010-1, 2). Інформацію надано компанією ТОВ «АББ Лтд»