Граничнi трiйки для iнтегральних систем - Стрельнiков, Д.І. (Доповіді НАН України, 2018)
Для інтегральної системи, що містить як частинні випадки рівняння Штурма—Ліувілля, струну Стілтьєса та струну Крейна—Феллера, досліджено максимальне та мінімальне лінійне відношення в асоційованому гільбертовому просторі. Для максимального лінійного відношення побудовано граничні трійки та відповідні функції Вейля як у випадку граничного круга, так і у випадку граничної точки.