Інтерполяційний поліном Лагранжа в лінійному просторі зі скалярним добутком - Кашпур, О.Ф.; Хлобистов, В.В. (Доповіді НАН України, 2018)
У лінійному нескінченновимірному просторі зі скалярним добутком і в скінченновимірному евклідовому просторі досліджено точність формули Лагранжа на поліномах відповідного степеня.