Агропромисловий комплекс у системі структурних трансформацій економіки Донецької області: проблеми та перспективи розвитку - Антонюк, В.П. (Економічний вісник Донбасу, 2018)
У статті здійснено аналіз розвитку основних параметрів агропромислового комплексу Донецької області, зроблено оцінку проекту Комплексної програми економічного розвитку сільських територій Донецької області на 2018-2020 роки, відзначено позитивні сторони Програми та її слабкі місця, надано пропозиції з удосконалення проекту Програми для забезпечення більш динамічного та збалансованого розвитку АПК області.