Еколого-економічна складова відновлення Донецької області - Беззубко, Л.В.; Новікова, О.В. (Економічний вісник Донбасу, 2018)
У статті характеризується еколого-економічна складова стратегії відновлення Донецької області. Автори аналізують екологічні наслідки військового конфлікту на сході України. Приділяється особлива увага фінансуванню заходів з охорони природного середовища в Донецькій області. До основних пропозицій авторів відносяться такі: проведення еколого-економічного аналізу наслідків військового конфлікту і можливих шляхів відновлення регіону на засадах сталого розвитку; розробка національних, регіональних і місцевих програм подолання негативних екологічних наслідків військових дій.