Перспективы развития мирового рынка информационно-коммуникационных технологий - Шабалина, Л.В.; Черноиваненко, А.В. (Економічний вісник Донбасу, 2018)
У статті розглянуто тенденції розвитку та визначено проблеми світового ринку інформаційно-комунікаційних технологій. Виявлено, що спостерігається зниження показників цифрової конкурентоспроможності в країнах Європи та Північної Америки. Лідером на світовому ринку інформаційно-комунікаційних технологій є країни Азії, при цьому країни Африки є перспективним ринком. Представлено заходи щодо зниження цифрового розриву між регіонами світу.