Формування логіки внутрішньої міжрівневої взаємодії в багатоланковій системі - Бойко, Ю.В.; Погорілий, С.Д.; Коваленко, О.В. (Інститут програмних систем НАН України, 2008)
Розглянуто інноваційну методологію побудови розподіленої багатоланкової системи через організацію зв’язування рівнів та проаналізовано її архітектурні особливості. Запропоновано використання дескрипторів для зв’язування даних з елементами багатопрофільного інтерфейсу користувача, опис якого робиться мовою XML. Викладено рекомендації щодо впровадження створеної системи на платформі .Net. Виконано аналіз переваг методу.