Определение подходов к обработке измерительной информации в высокочастотных влагомерах - Дьяченко, Ю.Ю. (Електротехніка і електромеханіка, 2003)
Розглянуто сучасні тенденції в обробці вимірювальної інформації. Запропоновано принципи побудови високочастотних вологомірів зернистих матеріалів.