Квантово-механічна модель давачів кута індукційного типу (частина 3. Аналіз впливу технологічних похибок) - Завгородній, В.Д. (Електротехніка і електромеханіка, 2003)
Проаналізовано вплив технологічних похибок виготовлення складових індукційного давача кута і систематичних похибок його джерела живлення на точність відображення вхідної величини кута фазою е.р.с. вихідного сигналу. Запропоновано методи компенсації похибок, спричинених цими факторами.