Конструювання культурного простору в поезії Петра Мідянки - Борисюк, І. (Слово і Час, 2011)
Статтю присвячено аналізу структуротворчих принципів і особливостей моделювання культурного простору в поезії П.Мідянки. Особливу увагу приділено феномену карпатського міфу та ритуальній структурі поетичного тексту.